Egy sportkulacs mindig szükséges, használja minden sportoló minden sportágban!

Az 1995-ben alakult Eu-Bottle Limited, immár 20 éve gyárt kiváló minőségű műanyag sportkulacsokat. Ma már Európa egyik vezető gyártója és szállítója a sportkulacsok piacán.

A teljes gyártási folyamat Magyarországon történik, beleértve a sportkulacsok tervezését, a fröccsöntő szerszámok elkészítését, a fröccsöntést, a grafikai munkálatokat és a szitanyomást is.

A kulacsok felhasználási lehetősége szinte korlátlan, a sport és szabadidős területen kívül is.

Megtalálhatóak edzőtermekben, iskolákban, különböző kiállításokon, rendezvényeken eseményeken. Számtalan nagyhírű magyar és külföldi csapat és nem sport területen dolgozó nagy nevű cég található megrendelőink között.

Egy sportkulacs kiváló reklámhordozó

A kulacsok felületére nyomtatott reklámok, lógok és információk időt állóak mert a kulacsot gyakran használják és sokáig. Jelenleg tizenkét féle sportkulacs készül állandó kínálatként, húsz színben. Lehetőség van a kulacs egyedi színben és egyedi formában való gyártására is.

Minden sportkulacs élelmiszer tárolására alkalmas

BPA mentes, ujjra hasznosítható anyagból készül. Gyártunk a természetben biológiailag lebomló Bio-Bottle típust is. A kulacsok és a kupakok polipropilénből (PP), polietilén (PE), kis sűrűségű polietilén (LDPE) és nagy sűrűségű polietilén (HDPE). Ezen kívül, az általunk használt a BIO komposztálható palackba EcoPure adalék található Az összes sportkulacs rendelkezik minőségi tanúsítvánnyal.

Legkisebb rendelhető mennyiség 100 darab